Your Domain Name Helps the World to Find You

Registreer uw domeinnaam bij Yellowhosting.be
Snel en eenvoudig
Ruime keuze extensies .be, .nl, .com, .org, .info, enz..

Waarom keizen voor Yellowhosting?

Wij hebben de belangrijkste punten waarop wij onze concurrentie verslaan voor je op een rijtje gezet!

Wij zijn de goedkoopste!
Wij zijn de goedkoopste cpanel webhoster van Belgie welke zo veel extra services, webruimte en dataverkeer bij de pakketten levert, standaard!

Jouw website steeds bereikbaar
Wij monitoren onze dienstverlening 24/7, als er iets fout gaat grijpen we direct in!
Op deze manier voorkomen we groote "downtime"

De meeste capaciteit en snelheid
Yellowhosting groeit snel, en mede door deze snelle groei en onze grote pakketten hebben wij onze infrastructuur geoptimaliseerd om zo veel mogelijk dataverkeer en snelheid aan te kunnen bieden. Hier profiteer je als klant van: ons netwerk beschikt momenteel over meer dan 1 Tbps aan capaciteit naar buiten toe.

Snelle servers met SSD disken
Wij zijn de enige provider in Belgie en Nederland die volledig is overgeschakeld naar servers met SSD disken. Daar andere providers nog met de trage SATA of SAS disken werken, kunnen wij een enorme snelheid van jouw site garanderen.

De meeste mogelijkheden
Standaard proberen wij onze pakketten zo uitgebreid mogelijk op te leveren. We ondersteunen PHP5, Perl en nog veel meer. Als professionele webmaster ben je bij ons aan het goede adres. Ook op het gebied van databases bieden wij onbeperkte mogelijkheden.

Wij helpen jouw met je website
We bieden vanuit het Controle Paneel meer dan 100 standaard met 1-klik te installeren scripts aan, je kunt hierbij denken aan een gastenboek, forum of bezoekersteller.

Dagelijks backups
Wij zorgen er voor dat er altijd een back-up van je website beschikbaar is. Dagelijks maken wij back-ups van al onze servers. Bij problemen kunnen wij dus altijd een back-up van je website terug plaatsen, een veilig gevoel. Het is natuurlijk wel aan te raden om zelf ook back-ups van je website bij te houden.

De meest vriendelijke helpdesk
Al onze medewerkers gaan elke dag met een lach op hun gezicht naar hun werk! En dat merk je in onze reacties. Wij helpen je graag verder!

Alles gaat real-time
Of het nu om een domeinnaam aanvragen gaat of het stopzetten van diensten. Bij Yellowhosting.be gaat alles real-time! Dit is voor ons een grote kostenbesparing en voor jou als klant is alles direct zonder tussenkomst van een van onze medewerkers geregeld. Snel en makkelijk!

Wij houden jouw op de hoogte
Door onze klanten continue op de hoogte te houden weet je als klant wat er speelt binnen Yellowhosting.be en wat voor diensten of verbeteringen je op korte termijn kunt verwachten. Dit doen wij middels onze Nieuwsbrief, Klantenpanel en persoonlijk contact.