Your Domain Name Helps the World to Find You

Registreer uw domeinnaam bij Yellowhosting.be
Snel en eenvoudig
Ruime keuze extensies .be, .nl, .com, .org, .info, enz..

Infrastructuur.

De bereikbaarheid, ook wel de "uptime" genoemd van de diensten zoals Webhosting is belangrijk. Het is immers uiterst vervelend als je website of uw e-mail niet bereikbaar is wegens een technische storing. Yellowhosting.be investeert dagelijks in de verbetering van haar technische infrastructuur, zowel op software als hardware gebied. Om een zo hoog mogelijke bereikbaarheid van de dienstverlening te realiseren, maken we gebruik van de meest betrouwbaarste servers van A-merken als Dell en SuperMicro.

Minstens zo belangrijk is de achterliggende netwerk infrastructuur, je wilt immers dat bezoekers over de hele wereld je website razendsnel kunnen bereiken. Om de hoogst mogelijke graad van betrouwbaarheid en stabiliteit te bereiken, heeft Yellowhosting.be voor het LeaseWeb netwerk gekozen.

Het hele netwerk bestaat uit apparatuur van Cisco. Cisco is marktleider op het gebied van netwerk apparatuur.

Naast de gebruikte apparatuur, zijn de aanwezige verbindingen naar het internet van een minstens zo groot belang. Momenteel beschikt ons netwerk over een capaciteit van meer dan 1 Tbps en is direct verbonden met onder andere peering punten in Amsterdam, Brussel, Frankfurt, New York, en Stockholm.