Your Domain Name Helps the World to Find You

Registreer uw domeinnaam bij Yellowhosting.be
Snel en eenvoudig
Ruime keuze extensies .be, .nl, .com, .org, .info, enz..

Domeinnaam registreren

Bij Yellowhosting.be kan je jouw domeinnaam laten registreren. Alle registraties zijn geldig voor 1 jaar.

Domeinnaam verhuizen

Je kan kostenloos jouw domeinnaam verhuizen naar yellowhosting.be zonder downtime, met ons 4 stappen plan

1. Opzeggen bij je huidige provider

Veel hostingproviders hanteren een opzegtermijn van een tot drie maanden. Dit is verschillend per provider, maar van belang is dat je op tijd kenbaar maakt aan je huidige hostingprovider dat je voornemens hebt om je domeinnaam naar yellowhosting.be te verhuizen. Vraag een schriftelijke of digitale bevestiging van je opzegging voor je eigen administratie.

2. Voorbereiding tot verhuizing van je domeinnaam

Om je domeinnaam naar yellowhosting.be te kunnen verhuizen dien je een aantal stappen te controleren en eventueel door je huidige hostingprovider aan te laten passen. De volgende punten dien je te verifieren alvorens je de verhuizing bij yellowhosting.be in gaat dienen:

1. Controleer of de domeinnaam op je eigen naam staat en of je e-mail adres nog recent is. Je kunt dit voor een .nl-domeinnaam doen op www.sidn.nl, voor een .be-domeinnaam op www.dns.be, voor een .eu-domeinnaam op www.eurid.eu en voor alle overige extensies via www.whois.sc.

2. Indien je e-mail adres of overige contact gegevens onjuist zijn, laat dit dan aanpassen door je huidige hostingprovider.

3. Bij een .be en .eu domeinnaam ontvang je na het indienen van de verhuizing een e-mail welke je dient te bevestigen.

4. Bij een .nl-domeinnaam dien je bij de vorige provider een verhuis code aan te vragen, een zogeheten token. De vorige provider kan deze verstrekken. Na het indienen van de verhuizing met de token, zal de verhuizing direct gestart worden.

5. Bij .com en overige extensies dien je een verhuiscode (EPP code) op te vragen bij je vorige provider en dien je de verhuizing per e-mail te bevestigen.

3. Start de verhuizing naar yellowhosting.be

Na het doorlopen van bovenstaande stappen plaats je bij ons de bestelling, en wij zorgen er voor dat wij je domeinnaam verhuizing direct starten.

4. De laatste stap, het uploaden van je website

Direct na het plaatsen van je bestelling ontvang je van ons per e-mail je login gegevens en kun je direct aan de slag. Je kunt inloggen op ons controle paneel, cPanel, en direct van start gaan met het configureren van je hosting account en het uploaden van je website.